Home » CORRESPURNES I ACTIVITATS » CORRESPURNES 2011

CORRESPURNES 2011

CORRESPURNES 2011 - Diables Petits de Ribes

El passat dissabte 25 de setembre a les 6 de la tarda, es va celebrar el ”Correspurnes 2010”, dels Diables Petits de Ribes, a Sant Pere de Ribes.

Un Correfoc amb la Participació de les Colles de Diables Infantils de Cubelles, els Canyafocs de Canyelles, Sant Sadurní d’Anoia, Igualada, i per primera vegada, varen participar tres colles de Dracs infantils, Sant Pere de Ribes, Sitges i els de Banyeres, que van animar la tarda en tot moment.

El Correfoc va recorre pels carrers del centre de Ribes, fen dues exhibicions a la Pl. de l’església, i a la Pl. del Centre. Prou lluïdes i animades amb les enceses de cada colla, amb força presencia de gent del poble, i altres indrets de la comarca.

Amb la intenció de poder repetir el “Correspurnes” cada any, ja que va ser una experiència prou agraïda tant pels petits com pels grans.

Remarcar en aquets moments complicats per les Colles de Foc, que amb mes de 400 nens participant, com sempre, no es va lamentar cap incident, Agraint un cop mes l’ajut dels veïns de Ribes, i les empreses que ens han ajudat a fer-ho possible, així com els pares que tant a la colla de Ribes com a la resta de participants, procuren que tot surti prou be.

 

Salut i Foc.

Diables Petits de Ribes