Home » CORRESPURNES I ACTIVITATS » CORRESPURNES 2012

CORRESPURNES 2012

CORRESPURNES 2012 - Diables Petits de Ribes

CORRESPURNES 2012

 

El passat dissabte 6 d’octubre, es va celebrar a Les Roquetes, el  “Correspurnes 2012”.

Per primera vegada, es celebra aquest correfoc infantil a les Roquetes, amb el esforç conjunt de les colles infantils de Sant Pere de Ribes, “Diables Petits de Ribes”, “ Petits del Foc”, “Petits Diabòlics”, .

Les Roquetes van ser per unes hores, presses per mes d’una dotzena de colles infantils, amb mes de 400 nens cremant pel mig dels carrers de  Les Roquetes, acabant amb una espectacular encesa conjunta ala “Vinya d’en Petaca”.

Tot i la quantitat de nens varen poder berenar, a la pl. Llobregat, on per una estona es va omplir dels molts colors dels lluents vestits de cada colla, per desprès,  desfilar fins al inici del Correfoc. A les 7 de la tarda, va començar la primera colla a caminar pels carrers de Roquetes.

Les Colles convidades de, Les Llagostes de L’avern, Diables Petits de Cornellà, Diables Infantils de Gelida, Diablons del Vendrell, Diablons i tabalers d’esjep Hospitalet, Potafocs de Castellbisbal, Diables Petits Sant Quintí, i Diables Petits  Llorenç del Penedès., totes varen poder “cremar” i van fer gaudir als espectadors, d’una gran tarda de foc, i on la canalla va ser una gran protagonista a una festa del foc, que cada any pren mes rellevància.

Diables Petits de Ribes