Home » NOTICIES I SORTIDES » CORRESPURNES 2014

CORRESPURNES 2014

CORRESPURNES 2014 - Diables Petits de Ribes

CORRESPURNES 2014

 

El passat dissabte 4 d’octubre, es va celebrar a les Roquetes de Sant Pere de Ribes, el  “Correspurnes 2014”.

 Amb l’esforç conjunt de les colles infantils de Sant Pere de Ribes, “Diables Petits de Ribes”, “ Petits del Foc” i  “Petits Diabòlics”, varem celebrar el 5è Correspurnes.

Amb un total de 12 colles i més de 400 nens i nenes, el correfoc infantil va omplir durant unes hores de foc i timbals els carrers de les Roquetes, fins arribar a la Pl. de la Vinya d’en Petaca, on cada colla va fer una exhibició, dins del 2on concurs d’enceses. Un concurs que va agafant molta empenta i on es van veure enceses molt preparades i vistoses, senyal del interès i ganes que cada cop més, tenen les colles participants. Després dels grans lluïments de cada colla, varem acabar amb una encesa conjunta espectacular.
Aquesta vegada la colla guanyadora del concurs va ser la colla ”7 pecats capitals de la Pobla de Mafumet”, seguit dels “Diables Petits de Ribes”, i els” Diables Petits Carranquers de Cervera”,  decidit per un jurat de luxe, Sr. Isidre Pañella, "Miguelito" de Vilanova, l'Albert de Canyelles, L'Albert Montserrat de Sant Quinti, i el Nostre Xavi Coll en "Peco" de Ribes.
Ja esperem el proper any per poder gaudir i millorar aquest concurs que va tenint una gran acceptació i ganes de tornar per part de tothom, i  fer del nostre "Correspurnes" un acte reconegut a tot el país per les colles infantils de foc.
Moltes gracies a les colles, canalla i els pares i públic que varen fer possible aquest acte, així com tots els patrocinadors, ja que no seria possible portar-ho a terme sense ells.

Tot i la quantitat de nens varen poder berenar, a la Pl. Llobregat, on per una estona es va omplir dels molts colors dels lluents vestits de cada colla, per després,  desfilar fins l’inici del Correfoc.

Colles participants de tot el país, Diables  Petits de Ribes, Petits del Foc, Petits Diabòlics, Infernal de Ribes, Diables Petits de Tarragona, Canyafocs de Canyelles, Diables Petits de Banyeres, 7 pecats capitals de La Pobla de Mafumet, Diables Infantils de Molis de Rei, Banyetes de Llorenç del Penedès, Diables de Cervera Carranques.

Tots varen poder “cremar” i van fer gaudir als espectadors, d’una gran tarda de foc, i on la canalla va ser la gran protagonista a la festa del foc, que cada any pren mes rellevància.

CORRESPURNES 2014

Diables Petits de Ribes, Petits del Foc , Petits Diabòlics de Roquetes.

Diables Petits de Ribes